Your address will show here +12 34 56 78

ESF-Subsidy-Idee-Praktijk 


In de loop van 2020 is Force Field bezig geweest met het verhogen van de duurzame inzetbaarheid van het management team. Dit is gedaan in samenwerking met Nonons en met Idee & Praktijk. Samen met Nonons hebben we gekozen voor diepgang op een praktische, functionele manier: hoe werkt het bij jou en wat kun je daar nu mee? Het gaat erom dat je jezelf beter leert kennen. Ook je blokkades, angsten en overtuigingen, zodat je er beter mee kunt omgaan. 


Het verdere doel van de Nonons management training is om eenheid te creëren in management stijl, met name met betrekking tot soft skills en time management (omgaan met deadlines en deadlines durven verzetten als het echt niet haalbaar is). De soft skills zijn nodig om ruimte te geven voor een ontspannen en open werksfeer, wat ten goede komt aan de creativiteit. Maar ook het aangaan van een respectvolle confrontatie is nodig om duidelijkheid te scheppen in verwachtingen vanuit de manager. 


Hiertoe wordt het programma ingezet: 


  • Personal coaching: inspelen op de sterke en minder ontwikkelde eigenschappen van de medewerker met het doel via een gerichte persoonlijke aanpak hun inzetbaarheid te versterken. 

  • Het fors verbeteren van een aantal kerncompetenties bij medewerkers: time management is een ondergeschoven kind; voorts het aanleren van soft skills om effectief met persoonlijke energie om te gaan (problematieken rondom de privé-werkbalans vormen een onlosmakelijk onderdeel van het programma). 

  • Het aanleren van een set aan zachte en harde competenties gericht op het individuele (op maat) profiel van de werknemers. 
  • Text Hover